خوش آمدید
جواد قاسمی| رشد و توسعه کمی و کیفی فعالیتهای روابط عمومی در سالهای اخیر، در مقایسه با دهه های قبل چشمگیر و قابل توجه بوده است، اما با توجه به این روند مثبت و امیدوارکننده، هنوز درصد قابل توجهی از مدیران به خودباوری لازم در مسولیت حساس و تاثیر گذار روابط عمومی نرسیده اند و همواره به دنبال اجرای فرمایشات مدیران ارشد سازمانهای خود هستند و بهجای اینکه خطوط راهبردی حرکتهای ارتباطی سازمان را طراحی و برای تصویب مراجع بالاتر ارایه نمایند، صرفا در حد یک مجری دستورات تنزل پیدا میکنند. در صورتیکه در حوزهی ارتباطات سازمانی، این مدیر روابط عمومی است که باید استقلال رای داشته باشد و بر اصول و سیاستهای تعیینشده در روابط عمومی که به وسیله صاحبنظران حوزه ی ارتباطات مورد تاکید قرار گرفته باشند، پافشاری کرده، نگذارند عدهای با انحراف از مسیر اصلی روابط عمومی را سکوی پرش خود تبدیل کنند.
فعالیتهای ارتباطی روابط عمومی اگر متکی بر مطالعات میدانی و بررسیهای اجتماعی باشد، ماندگاری بیشتری خواهد داشت. روابط عمومی پژوهش محور میتواند در راهبری سازمان به عنوان مشاوری امین نقش آفرینی کند و این مهم با دانش و تجربه ی مدیر روابط عمومی ارتباط مستقیم دارد.
نقد افکارعمومی در ارتباط با سازمان، تولید محتوا و مستندسازی از جمله اقداماتی است که در سالهای کمتر مورد توجه مسوولین روابط عمومی قرار گرفته است؛ اینگونه فعالیتها میتواند ارزش و اعتبار هر سازمان را بالا برده و این حرفه ارزشمند را در جایگاه اصلی خود قرار دهد.
به نظرمیرسد حفظ موقعیت اجتماعی هر سازمان بهعهدهی مدیریت و تمامی کارکنان در سطوح مختلف هر موسسه است، اما در این میان بیشترین مسوولیت را روابطعمومی برعهده دارد. بدین معنا که اعتبار اجتماعی هر سازمان و پایداری آن در گرو تحقق ماموریتهای استراتژیک روابطعمومی است. برای انجام این وظیفه مهم، بهکارگیری افراد آگاه، متعهد و صاحبفکر و اندیشه، زمینهساز ایجاد روابطعمومی نوین در کشور خواهد بود.
مدیرمسوول و سردبیر ماهنامه “روابط عمومی”
فوریه 18, 2020
آوریل 7, 2019
نوامبر 2, 2018
سپتامبر 5, 2018